Skip links

VitaCig® este un dispozitiv unic și inovator pentru inhalarea vitaminelor și uleiurilor esențiale. Tehnologia inhalațiilor și aromaterapia sunt aduse la un alt nivel cu primul difuzor de acest tip. Fără tutun nociv, fără nicotină, doar apă aromată în sortimente delicioase, îmbogățită cu vitamine. Dispozitivul nostru pentru inhalarea vitaminelor și uleiurilor esențiale este ușor de folosit, fără buton de on-off și fără rezervor care să trebuiască realimentat. Inhalatoarele noastre individuale fac vaping-ul facil pentru un utilizator începător, dar și satisfăcător pentru cel experimentat. VitaCig® este mai mult decât o țigară electronică - este un stil de viață!

Citește mai mult
FĂRĂ FUM

FĂRĂ FUM

Vapori puri, curați. Cu VitaCig® veți vaporiza doar vitamine, ingrediente naturale și organice. VitaCig® este o alternativă excelentă la țigara clasică. Doar încercați!

UTILIZARE

UTILIZARE

Acesta vă oferă până la 500 de inhalări (în funcție de utilizator). Ai nevoie de o pauză și nu vrei să o folosești tot timpul? Nicio problemă – nu trebuie decât să o puneți jos și luați din nou oricând doriți.

DESIGN

DESIGN

Fiecare VitaCig® este realizat din oțel inoxidabil de înaltă calitate. VitaCig® combină un design elegant cu o atingere modernă – o lumină LED colorată care se aprinde atunci când inhalați.

AROME

AROME

Cele șapte arome principale sunt căpșuni, fructe de pădure, cireșe, vanilie, mentă, pepene verde și citrice. Toate aromele sunt obținute în mod natural, ceea ce se reflectă în aroma plăcută a vaporilor.

VITAMINE

VITAMINE

VitaCig® conține mai multe vitamine cheie. În timp ce  lichidele se evaporă la doar 60 de grade, VitaCig® permite păstrarea unei cantități mici de vitamine. Vitaminele VitaCig® pot fi absorbite prin mucoasa cavității bucale.

Special Packages

NOUA AROMA EXCALIBUR REZERVE ESTE AICI

WATERMELON WAVE

Classic

COMPLEX DE VITAMINE + AROME DE FRUCTE

S-Edition

COMPLEX DE VITAMINE + AROME DE FRUCTE + ULEIURI ESENȚIALE

Excalibur

Vitamine.

Produsele VitaCIg conțin vitaminele A, B2, B6, B12 si extracte naturale. Această combinație unică este disponibilă într-o varietate de arome, pentru toate gusturile.

Plăcere.

Cu designul său subțire, modern și colorat, VitaCig oferă până la 500 de inhalări aromate și stimulante. Fie că o utilizați după o gustare, la evenimente sociale sau pur și simplu la o plimbare cu prietenii, VitaCIg este o metodă sănătoasă de a vă relaxa, cu 0 calorii. VitaCig este un dispozitiv compact de unică folosință, perfect pentru buzunarul sau poșeta dumneavoastră.

 

LIVRARE GRATUITĂ    PENTRU COMENZI MAI MARI DE 400LEI

Încearcă-l și tu.

VitaCig este mai mult decât o țigară electronică obișnuită. VitaCig este primul dispozitiv de acest tip din lume, care transformă extractele naturale într-un abur cu proprietăți de aromaterapie.

    Return to top of page
    Ai peste 18 ani? Pentru a accesa acest site trebuie sa ai peste 18 ani.