Skip links

Despre noi

Știința din spatele VitaCig® a fost creată de dr. Khary Bryan și lansată pentru prima dată în anul 2014. VitaCig® este primul difuzor de vitamine și uleiuri esențiale prezent pe piață.

În dispozitivul nostru elegant, conceput pentru apele aromate VitaCig®, am combinat uleiuri esențiale naturale, extracte de plante și arome pentru a crea primul dispozitiv electronic de aromaterapie din lume! Dispozitivul VitaCig® este proiectat pentru a furniza vaporii de vitamine A, B2, B6, B12 + extracte naturale, prin inhalare directă.

Folosește tehnologia de vaporizare a apei pentru a furniza vapori răcoritori cu apă aromată creată din vitamine și uleiuri esențiale terapeutice stabilizate într-o bază de glicerină vegetală organică (VG), care ajută la păstrarea naturală a produselor organice. Deoarece lichidul portant se vaporizează la doar 60 de grade, permite păstrarea unei cantități considerabile de vitamină absorbită prin membrana mucusului cavității bucale. Fitonutrienții și terpenii sunt compuși care se găsesc în plante.

”Dr. Khary spune: luăm, de exemplu, aroma Fructe de pădure nestăpânite (Boisterous Berry). Este o combinație de Vitamina A, Vitamina B2, Vitamina B6, Vitamina B12 și B-Myrcene. Pentru a obține aroma Fructelor de pădure, se adaugă extracte de afine și coacăze negre, astfel încât vaporii să aibă o aromă plăcută și naturală.”

Fiecare aromă are propria sa combinație unică de suplimente de vitamine și vapori aromatizați pentru a merge împreună cu numele său adecvat. Deoarece suplimentul nutritiv nu trebuie să treacă prin tractul digestiv și intră direct în fluxul sangvin, aveți nevoie de o doză mult mai mică de supliment nutritiv pentru a obține același efect dorit ca și cum l-ați lua pe cale orală.

 

 

 

Conceptul Vitacig

Este de a oferi fiecărui client emoții pozitive și dorința de a duce un stil de viață sănătos. „Zâmbește și lumea va zâmbii înapoi” Acesta este sloganul și mantra noastră. Ascultăm întotdeauna clienții noștri și încercăm să le oferim cel mai bun serviciu posibil.

Vitacig oferă tot ce vă place la inhalat, dar fără fum de tutun și miros de țigară.

 

Ce o face atât de specială?

Aerul pe care îl respirăm este cel mai minunat dar din partea naturii. Nu numai că ne dă viață, ci, spijină și creează viața pe care vrem să o trăim. Prin urmare, ne-am angajat să folosim doar cele mai fine și mai pure ingrediente și standarde de fabricație. Unul dintre lucrurile pe care le uităm în viața de zi cu zi este „respirația profundă”. Ghidați de cele mai noi tehnologii de inhalare, cunoștințe științifice și cele mai înalte standarde industriale, vă prezentăm, VitaCig®

 

Standardul de apă cu arome VitaCig®:

 

  • Uleiuri esențiale, extracte și ingrediente 100% naturale
  • Formula 100% patentată în S.U.A.
  • Prin distilarea cu abur se recuperază uleiurile esențiale
  • Ingrediente fără materiale reziduale
  • Nu există substanțe chimice, arome artificiale, umpluturi sau aditivi nocivi
  • Fără nicotină, fără gudron, fără zahăr, fără calorii
  • Fără diacetil, fără formaldehidă, formulă cu proprietăți MaxVG

 

Efecte aromaterapeutice

Anumite ingrediente din apele aromate VitaCig® au fost concepute pentru a avea efecte aromaterapeutice. Dacă dețineți un VitaCig®, dețineți în mâna voastră cheia înțelepciunii antice a stării de bine. Aromaterapia este una dintre cele mai vechi arte de vindecare holistică ale omenirii. Anumite arome declanșează reacții chimice și chiar fizice.

Un mic sfat pentru efecte aromaterapeutice optime: inhalați ușor și expirați aburul încet și liniștit prin nas. În acest fel, aerul aromaterapeutic atinge (conform primei definiții „terapeutice” a Merriam-Webster: Efecte pozitive asupra corpului și minții) nervii olfactivi din pasajul nazal superior. Aproximativ 6 -8 inhalări blânde la fiecare câteva ore ar trebui să fie suficiente pentru un efect optim..

 

Fiecare VitaCig® este unic

 

… Necesită o inginerie completă de formulare și perfecționare!

Pentru ca fiecare inhalare să ofere cantitatea perfectă de aromă, bobina este încălzită corect și este activată doar atunci când este cu adevărat nevoie. Toate componentele interne sunt meticulos asamblate manual. În plus, am creat o protecție unică împotriva scurgerilor, care permite o rată efectivă mult mai mare decât media industriei. Doar cu ajutorul tehnologiei VitaCig® puteți găsi o asemenea atenție la calitate și detalii.

Până când fiecare VitaCig® este pregătit pentru expediere, sunt necesari mai mult de 30 de pași de lucru manual. Fiecare VitaCig® este analizat de specialiștii echipei noastre de control al calității la etapele critice ale procesului pentru a vă asigura că, atunci când deschideți pachetul, VitaCig® este complet funcțional și are un gust uimitor.

Producția VitaCig® are loc exclusiv în săli curate omologate FDA, certificate clinic GMP, astfel încât să putem asigura puritatea absolută – înainte de a face expedierea către clienții noștri. Fiecare VitaCig® este ambalat etanș în aceeași cameră curată și aerisită, într-o atmosferă de protecție, astfel încât nici un agent de contaminare nu poate ajunge în imediata sa apropiere.

 

Cum funcționează VitaCig®

VitaCig® este alimentat de o baterie reciclabilă litiu-ion certificată CE și UL. Pe baza orificiului VitaCig®, se produce un vid, inhalând sănătatea fiecărui abur pe care îl inhalați. Orificiul prin care pătrunde aerul este înregistrată de un microsensor extrem de sensibil. Acest senzor activează bateria pe toată durata inhalării. Bateria încălzește o bobină, la capătul frontal, la temperatura optimă pentru ca vaporii naturali de apă VitaCig® să se evapore ușor. Aburul produs în acest caz se difuzează în partea din spate a unității și astfel trece direct spre tine. Doar ingrediente naturale și H2O!

 

Produsele VitaCig® sunt sigure?

Produsele VitaCig® sunt sigure de utilizat. Nu conțin nici o substanță nocivă doar uleiuri esențiale, vitamine și aburi. Rețineți însă că produsele VitaCig® nu trebuie utilizate ca supliment de vitamine sau de alimente. Dispozitivele VitaCig® nu sunt destinate să trateze, să prevină sau să vindece vreo boală sau afecțiune. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie și consultați întotdeauna medicul înainte de a lua în considerare schimbările pe termen lung. Nu folosiți dacă sunteți gravidă sau alăptați.

 

Return to top of page
Ai peste 18 ani? Pentru a accesa acest site trebuie sa ai peste 18 ani.