Skip links

Rezerve – Stress

Rezerve – Stress

109.99lei

Tehnologie avansată cu răsucire pentru rezerve. Fiecare rezervă preumplută durează aproximativ 300-400 de activări! Aceasta corespunde la aproximativ 8 pachete de țigări.
Descrierea produsului:

Viața de zi cu zi aduce toate tipurile de stres, fie ele relaționale, sociale, la locul de muncă, de mediu, etc., în loc să mănânci alimente bogate în grăsimi, de calitate scăzută sau să fumezi țigări pe bază de gudron și să consumi alcool”, reacționează și alege VitaCig® Stress. Acesta poate fi folosit în orice moment al zilei. Am creat VitaCig® Stress cu cacao 100% adevărată, cu un indiciu de mentă răcoritoare. Cui nu-i place un mic tratament cu ciocolată atunci când suntem stresați? Ei bine, acum vă puteți bucura de un tratament fără calorii cu VitaCig® Stress.
Culoare: albă

Gust:ciocolată și mentă

Conținut: pachetul conține 5 rezerve albe Excalibur
Fiecare rezervă preumplută conține următoarea bază de vitamine:

  • Vitamina A – 1IU
  • Vitamina B2 – 2 mg
  • Vitamina B6 – 2 mg
  • Vitamina B6 – 15 mcg
  • Alte ingrediente –ulei de Ylang-Ylang, ulei de tămâie, extract de cacao, ulei de mentă, Teanină, Glutamină,, MaxVG, apă demineralizată
Availability: Stoc epuizat
Availability: Stoc epuizat

Descriere

Explorați VitaCig® Excalibur

VitaCig® Excalibur a fost conceput pentru cei care și-au găsit gusturile și emoțiile preferate și doresc să le încerce în mod constant. VitaCig® Excalibur este un difuzor reîncărcabil cu o tehnologie avansată, creat pentru a atrage toți utilizatorii de vaporizatoare, atât începători cât și avansați. Respectând inovația și comoditatea, rezervele Excalibur pre-umplute au fost create pentru a elimina pierderea de timp și de lichid.

Componentele kit-ului Excalibur

Kitul VitaCig® Excalibur este dotat în partea inferioară cu baterie, două rezerve pre-umplute (Marvelous Mint & Boisterous Berry) și un adaptor USB pentru reîncărcare.

Lichidul capsulat aromat pre-umplut este îmbogățit cu toate vitaminele, uleiurile esențiale și extractele naturale de plante asociate cu dispozitivul de unică folosință VitaCig®. Aromaterapie din mers!

Cum se utilizează VitaCig® Excalibur

Pur și simplu conectați rezerva prin înfiletare la difuzorul complet încărcat și inhalați. Înlocuiți rezerva după 300-400 de pufuri.

VitaCig® Excalibur este complet reîncărcabil. Încărcarea completă a aparatului durează aproximativ 2.5h

INSTRUCȚIUNI:
Este suficient să atașați rezerva de unitatea complet încărcată a VitaCig® Excalibur Reîncărcabil, înșurubați-o, strângeți-o și veți simți plăcerea instant

INSTRUCȚIUNI:
VitaCig® este ușor de utilizat. Deschideți și bucurați-vă … fără umplere sau încărcare. Vârful LED-ului se aprinde atunci când este activat prin inhalare. Fiecare Stick de vitamine durează aprox. 300-400 de activări și este reciclabil. VitaCig® este originalul „Vitamin Vape Pen”. Conține zero nicotină, gudron sau fum… doar vapori răcoritori, creați din arome și ingrediente naturale. Majoritatea țigărilor electronice și narghilelelor utilizează nicotină și arome artificiale, în timp ce VitaCig® este proiectat și produs folosind ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate aprobate de echipa noastră de specialiști și standardele CGMP.

AVERTISMENT:
Vaporizatoarele și posibilele lor efecte au fost studiate de multe persoane, însă multe sunt încă necunoscute. Pentru a reduce orice risc asociat utilizării vaporizatorului, am ales să eliminăm nicotina și ingredientele artificiale din produsele noastre. Mai degrabă am ales să lucrăm cu componente constitutive certificate și componente naturale de cea mai înaltă calitate. VitaCig® trebuie utilizat numai de către adulți și în locuri permise. VitaCig® nu este un dispozitiv medical. VitaCig® nu este destinat să vindece sau să trateze orice boală sau afecțiune. VitaCig® nu trebuie utilizat ca vitamină sau supliment alimentar. Evitați utilizarea în timpul sarcinii. Nu lăsați la îndemâna copiilor/animalelor de companie și consultați întotdeauna medicul înainte de a lua în considerare schimbările pe termen lung. Dacă aveți reacții adverse sau posibile efecte secundare, încetați să utilizați imediat produsul și consultați medicul. Nu aruncați în gunoaiele menajere. Reciclați la un centru de colectare specializat a deșeurilor electronice.

Return to top of page
Ai peste 18 ani? Pentru a accesa acest site trebuie sa ai peste 18 ani.