Skip links

VITACIG® – Rejuvenate

VITACIG® – Rejuvenate

45.00lei

Revitalizare: a face pe cineva sau ceva să pară sau să se simtă mai tânăr, mai proaspăt sau mai plin de viață sau mai bine spus „a readuce la viață”. Inspirat de renașterea și reînoirea sezonului floral, vă prezentăm, VitaCig® Revitalizare îmbogățit cu vitamine, infuzat cu ulei esențial de trandafir, cu o notă de uleiuri esențiale de geranium și iasomie, VitaCig® Revitalizare, revitalizează și întinerește pielea,  trezește și împrospătează simțurile.

Formula noastră MaxVG patentată nu conține nicotină, gudron sau diacetil.

Mod de utilizare: Inspirați 2-3 inhalări și repetați de câte ori doriți.

Descrierea produsului: Noul VitaCig® Revitalizare ediția florală cu vitamine, precum și infuzat cu excitanta și proaspăta aromă a trandafirului prospăt înflorit, cu o notă de Geranium și Iasomie, nu numai că trezește și împrospătează simțurile, dar ajută la menținerea unei pieli sănătoase și echilibrate.
Miros – floral, tandru, cald
Atribute – reconfortant, tonic, înălțător

  • Vitamina A – 1 IU
  • Vitamina B2 – 2 mg
  • Vitamina B6 – 2 mg
  • Vitamina B12 – 15 mcg
  • Alte ingrediente – Ulei de trandafir, Ulei de geraniu, Ulei de iasomie MaxVG, apă demineralizată
Availability: Stoc epuizat
Availability: Stoc epuizat

Descriere

Ulei esențial de trandafir

Trandafirul este cel mai frecvent utilizat pentru echilibrul emoțional și sănătatea pielii; cu toate acestea, de-a lungul istoriei, uleiul de trandafir a fost utilizat diverisficat de la sistemul digestiv la cel hormonal și la aproape orice altceva, inclusiv pentru imunitate, sănătatea inimii și multe altele. În 2010, cercetătorii chinezi au publicat un studiu care a demonstrat că uleiul de trandafir a prezentat una dintre cele mai puternice activități bactericide în comparație cu alte 10 uleiuri. De asemenea, au descoperit că la doar cinci minute de la o diluție de 0,25%, bacteriile responsabile de acnee (Propionibacterium acnes) au fost complet distruse. Are multiple alte beneficii cum ar fi: anti inflamator, anti septic, anti spasmodic, anti viral, afrodisiac, astringent, bactericid, cicatrizant, depurativ, hemostatic, pansament pentru afecțiuni ale stomacului, îmbunătățește circulația, reduce tensiunea arterială, ajută la vindecarea durerilor de cap, astmului și anumite infecții.

 

Ulei esențial de geranium (Pelargonium graveolens)

Uleiul de geranium este un ulei esențial minunat, floral adesea denumit „uleiul de trandafir al omului sărac” pentru proprietățile și utilizările sale similare. Aroma dulce, asemănătoare trandafirului este de lungă durată și puternică. Este folosit în mod tradițional pentru menținerea pielii sănătoasă (reparație sau întinerire), de asemenea este cunoscut pe scară largă pentru suportul său emoțional. Promovează în mod obișnuit liniștea și scăderea stresului, în special în ceea ce privește eliberarea negativității și este excelent pentru tensiune și bunăstare generală. Ca un antiinflamator eficient, Geranium și-a găsit folosirea în gestionarea eczemelor, psoriazisului și acneei. Uleiul este recomandat special pentru pielea uscată, grasă sau combinată, datorită proprietăților sale astringente. Echilibrează producția de ser și ajută la prevenirea crăpării pielii.

 

Ulei esențial de iasomie

Uleiul de iasomie, un tip de ulei esențial derivat din floarea de iasomie, este un remediu natural popular pentru îmbunătățirea stării de spirit, depășirea stresului și echilibrarea hormonilor. În aromaterapie, se spune că inhalarea moleculelor de ulei de iasomie (sau absorbirea uleiului de iasomie prin piele) transmite mesaje către o regiune a creierului implicată în controlul emoțiilor. Cunoscută drept sistemul limbic, această regiune a creierului influențează și sistemul nervos. Susținătorii de aromaterapie sugerează că uleiurile esențiale pot afecta o serie de factori biologici, inclusiv ritmul cardiac, nivelul de stres, tensiunea arterială, respirația și funcția imunitară. Folosit în mod tradițional pentru a reface pielea, uleiurile esențiale și extractele botanice de iasomie cresc elasticitatea pielii și ajută la echilibrarea umidității pielii pentru a reduce în mod natural uscăciunea. În plus, proprietățile sale antibacteriene naturale protejează pielea de agresiune și conferă acesteia rezistență.

 

Vitamina B12 sau “vitamina rosie”

Vitamina B12 este una dintre vitaminele cu cea mai complexă structură chimică având un rol extrem de important pentru ogranism. Vitamina B12 are o mulțime de beneficii asupra organismului în ceea ce privește starea de spirit, starea memoriei, a inimii, pielii, părului, digestiei. Este esențială pentru tratarea și prevenirea stărilor de oboseală și pentru menținera sistemului nervos și cardiovascular sănătos. Ajută la prevenirea anemiei, încetinirea procesului de îmbătrânire a celulelor și are rol în dezvoltarea globulelor roșii, în funcționarea și reînnoirea celulară, perfecționarea sistemului nervos.

Vitamina C

Proprietățile antioxidante ale vitaminei C (acid ascorbic) și rolul său în sinteza de colagen fac din vitamina C o moleculă vitală pentru sănătatea pielii. Vitamina C este antioxidantul care protejează în mod direct organismul de radicalii liberi cu care poate intra în contact, factori ce cauzează stresul oxidativ și îmbătrânirea pielii. Vitamina C, unul dintre nutrienții eficienți de care organismul are nevoie, pentru a funcționa în parametrii normali, protejează organismul de mai multe afecțiuni și are puterea de a preveni apariția mai multor boli.

Vitamina D sau „vitamina soarelui”

Având suficientă vitamină D în piele ajută la reducerea acneei, la stimularea elasticității, la stimularea producției de colagen, la îmbunătățirea strălucirii pielii, la reducerea ridurilor și apariția petelor întunecate.

Faceți cunoștință cu VitaCig® S-Edition

Gama VitaCig® S-Edition a fost creată cu dragoste și atenție. Fiecare VitaCig® are un design elegant, clasic și colorat, cu un vârf de cristal-led de înaltă calitate. Concentrându-se pe produse naturale de înaltă calitate, colecția VitaCig® Classic intenționează să te facă să te bucuri pe deplin de fiecare inhalare. Știai că simțul mirosului și percepția culorii exercită influențe surprinzătoare asupra gândurilor, emoțiilor și dispozițiilor tale? Bucurați-vă de spectrul culorilor și gustați emoțiile noi cu VitaCig® S-Edition.

Cum se folosește VitaCig® de unică folosință

Extrem de ușor de manevrat! Nu este nevoie să amestecați uleiuri, nu este necesar să încărcați, să reumpleți sau să apăsați niciun buton. Scoateți ambalajul și începeți să inhalați. Fără nicotină. Fără griji.

Mod de depozitare:

Vă sfătuim să păstrați vaporizatorul VitaCig de unică folosință în afara razelor solare directe și departe de căldură și umezeală, deoarece poate afecta în mod semnificativ durata de viață și performanța bateriei.
De asemenea, vă recomandăm să utilizați întotdeauna capacul din silicon atunci când nu utilizați vaporizatorul (în partea de inhalare). Acest lucru va preveni evaporarea și epuizarea fluidelor.

INSTRUCȚIUNI:
VitaCig® este ușor de utilizat. Deschideți și bucurați-vă … fără umplere sau încărcare. Vârful LED-ului se aprinde atunci când este activat prin inhalare. Fiecare Stick de vitamine durează aprox. 500 de activări și este reciclabil. VitaCig® este originalul „Vitamin Vape Pen”. Conține zero nicotină, gudron sau fum… doar vapori răcoritori, creați din arome și ingrediente naturale. Majoritatea țigărilor electronice și narghilelelor utilizează nicotină și arome artificiale, în timp ce VitaCig® este proiectat și produs folosind ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate aprobate de echipa noastră de specialiști și standardele CGMP.

AVERTISMENT:
Vaporizatoarele și posibilele lor efecte au fost studiate de multe persoane, însă multe sunt încă necunoscute. Pentru a reduce orice risc asociat utilizării vaporizatorului, am ales să eliminăm nicotina și ingredientele artificiale din produsele noastre. Mai degrabă am ales să lucrăm cu componente constitutive certificate și componente naturale de cea mai înaltă calitate. VitaCig® trebuie utilizat numai de către adulți și în locuri permise. VitaCig® nu este un dispozitiv medical. VitaCig® nu este destinat să vindece sau să trateze orice boală sau afecțiune. VitaCig® nu trebuie utilizat ca vitamină sau supliment alimentar. Evitați utilizarea în timpul sarcinii. Nu lăsați la îndemâna copiilor/animalelor de companie și consultați întotdeauna medicul înainte de a lua în considerare schimbările pe termen lung. Dacă aveți reacții adverse sau posibile efecte secundare, încetați să utilizați imediat produsul și consultați medicul. Nu aruncați în gunoaiele menajere. Reciclați la un centru de colectare a deșeurilor electronice.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „VITACIG® – Rejuvenate”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Return to top of page
Ai peste 18 ani? Pentru a accesa acest site trebuie sa ai peste 18 ani.