Skip links

VITACIG® – Stress

VITACIG® – Stress

45.00lei

Ediția S-Edition VitaCig® Stress este cea mai cuprinzătoare soluție de inhalare împotriva stresului. Ediția S-Edition VitaCig® Stress combină uleiuri esențiale, extracte, arome și vitamine care te ajută la eliberarea stresului.

Formula noastră MaxVG patentată nu conține nicotină, gudron sau diacetil.

Mod de utilizare: VitaCig® Stress este destinat utilizării atunci când viața este, într-adevăr… viață. Recomandarea de utilizare este foarte simplă. Oricând te simți … Stresat! Fiecare dispozitiv VitaCig® STRESS conține aproximativ 500 de inhalări în funcție de utilizator.

Descrierea produsului: Viața de zi cu zi aduce toate tipurile de stres, fie ele relaționale, sociale, la locul de muncă, de mediu, etc.„în loc să mănânci alimente bogate în grăsimi, de calitate scăzută sau să fumezi țigări pe bază de gudron și să consumi alcool”, reacționează și alege VitaCig® Stress. Acesta  poate fi folosit în orice moment al zilei. Am creat VitaCig® Stress cu cacao 100% adevărată, cu un indiciu de mentă răcoritoare. Cui nu-i place un mic tratament cu ciocolată atunci când suntem stresați? Ei bine, acum vă puteți bucura de un tratament fără calorii cu VitaCig® Stress. Experimentați cu VitaCig® Stress. Am combinat proprietățile de calmare ale extractului de trandafir, extractului de kava, uleiului de tămâie și aminoacizi precum L-teanina și Glutamina pentru a reduce anxietatea.
Miros – delicios, ciocolată, ușor lemnos
Atribute – reconfortant, calmant, echilibrat, cald

  • Vitamina A – 1 IU
  • Vitamina B2 – 2 mg
  • Vitamina B6 – 2 mg
  • Vitamina B12 – 15 mcg
  • Alte ingrediente – ulei de Ylang-Ylang, ulei de tămâie, extract de cacao, ulei de mentă, Teanină, Glutamină, MaxVG, apă demineralizată
Availability: Stoc epuizat
Availability: Stoc epuizat

Descriere

Ulei esențial de trandafir roz

Trandafirul este cel mai frecvent utilizat pentru echilibrul emoțional și sănătatea pielii; cu toate acestea, de-a lungul istoriei, uleiul de trandafir a fost utilizat diverisficat de la sistemul digestiv la cel hormonal și la aproape orice altceva, inclusiv pentru imunitate, sănătatea inimii și multe altele. În 2010, cercetătorii chinezi au publicat un studiu care a demonstrat că uleiul de trandafir a prezentat una dintre cele mai puternice activități bactericide în comparație cu alte 10 uleiuri. De asemenea, au descoperit că la doar cinci minute de la o diluție de 0,25%, bacteriile responsabile de acnee (Propionibacterium acnes) au fost complet distruse. Uleiul esențial de trandafir a fost folosit de ani buni pentru a ajuta la reducerea anxietății, stresului, depresiei, etc.

 

Kava sau KavaKava

Originară din Oceania și insula Pacificului de Sud, kava este o plantă medicinală scumpă, al cărei beneficiu principal este atenuarea anxietății și a durerilor minore. Kava este, de asemenea, recunoscută pentru capacitatea sa de a calma corpul și de a menține o stare relaxantă a conștiinței, fără a compromite funcțiile mentale. Kava are un efect de calmare, producând modificări ale undelor cerebrale similare cu schimbările care apar când folosim calmante, cum ar fi Valium.

Ylang-ylang (cananga odorata)

Florile micului copac ylang-ylang sunt folosite în Asia de secole pentru a exprima dragostea în ceremoniile de căsătorie. Fructele dulci de Ylang Ylang sunt folosite pentru efectul său calmant. Această combinație relaxează corpul, reduce stresul și duce la o senzație generală de bine. Ylang Ylang este utilizat pe scară largă ca afrodisiac, iar toate aceste calități sunt sigure că vor îmbunătății starea de spirit.

Tămâia (boswellia carterii)

Tămâia inspiră calm și seninătate. Uleiul esențial de tămâie a fost folosit încă din cele mai vechi timpuri pentru a trezi sufletul și a ascuți mintea. A fost folosită în ritualurile religioase de mii de ani și pare să ajute la concentrare și limpezirea gândurilor. În practicile de meditație permite aprofundarea respirației care crește precepția spirituală și redă sentimentul de pace și relaxare. Eficient în menținerea funcționării sănătoase a tracului respirator, al ochilor, pentru disconfortul articular. Uleiul esențial are efect antiîmbătrânire atât asupra pielii cât și asupra celulelor prin regenerarea acestora și poate ajuta la oxigenarea creierului.

Glutamina

Glutamina este cel mai abundent aminoacid (bloc de proteine) din organism. Corpul poate produce suficientă glutamină pentru nevoile sale obișnuite. Dar în perioadele de stres extrem (genul pe care îl resimțiți după exerciții fizice grele sau o accidentare), corpul dvs. ar putea avea nevoie de mai multă glutamină decât poate produce. Majoritatea glutaminei se păstrează în mușchi, urmată de plămâni în care se produce o mare parte din glutamină. Glutamina este importantă pentru îndepărtarea excesului de amoniac (un produs rezidual comun în organism). De asemenea, ajută la funcționarea sistemul imunitar și poate fi necesar pentru funcționarea normală a creierului și digestiei.

Faceți cunoștință cu VitaCig® S-Edition

Gama VitaCig® S-Edition a fost creată cu dragoste și atenție. Fiecare VitaCig® are un design elegant, clasic și colorat, cu un vârf de cristal-led de înaltă calitate. Concentrându-se pe produse naturale de înaltă calitate, colecția VitaCig® Classic intenționează să te facă să te bucuri pe deplin de fiecare inhalare. Știai că simțul mirosului și percepția culorii exercită influențe surprinzătoare asupra gândurilor, emoțiilor și dispozițiilor tale? Bucurați-vă de spectrul culorilor și gustați emoțiile noi cu VitaCig® S-Edition.

Cum se folosește VitaCig® de unică folosință

Extrem de ușor de manevrat! Nu este nevoie să amestecați uleiuri, nu este necesar să încărcați, să reumpleți sau să apăsați niciun buton. Scoateți ambalajul și începeți să inhalați. Fără nicotină. Fără griji.

Mod de depozitare:

Vă sfătuim să păstrați vaporizatorul VitaCig de unică folosință în afara razelor solare directe și departe de căldură și umezeală, deoarece poate afecta în mod semnificativ durata de viață și performanța bateriei.
De asemenea, vă recomandăm să utilizați întotdeauna capacul din silicon atunci când nu utilizați vaporizatorul (în partea de inhalare). Acest lucru va preveni evaporarea și epuizarea fluidelor.

INSTRUCȚIUNI:
VitaCig® este ușor de utilizat. Deschideți și bucurați-vă … fără umplere sau încărcare. Vârful LED-ului se aprinde atunci când este activat prin inhalare. Fiecare Stick de vitamine durează aprox. 500 de activări și este reciclabil. VitaCig® este originalul „Vitamin Vape Pen”. Conține zero nicotină, gudron sau fum… doar vapori răcoritori, creați din arome și ingrediente naturale. Majoritatea țigărilor electronice și narghilelelor utilizează nicotină și arome artificiale, în timp ce VitaCig® este proiectat și produs folosind ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate aprobate de echipa noastră de specialiști și standardele CGMP.

AVERTISMENT:
Vaporizatoarele și posibilele lor efecte au fost studiate de multe persoane, însă multe sunt încă necunoscute. Pentru a reduce orice risc asociat utilizării vaporizatorului, am ales să eliminăm nicotina și ingredientele artificiale din produsele noastre. Mai degrabă am ales să lucrăm cu componente constitutive certificate și componente naturale de cea mai înaltă calitate. VitaCig® trebuie utilizat numai de către adulți și în locuri permise. VitaCig® nu este un dispozitiv medical. VitaCig® nu este destinat să vindece sau să trateze orice boală sau afecțiune. VitaCig® nu trebuie utilizat ca vitamină sau supliment alimentar. Evitați utilizarea în timpul sarcinii. Nu lăsați la îndemâna copiilor/animalelor de companie și consultați întotdeauna medicul înainte de a lua în considerare schimbările pe termen lung. Dacă aveți reacții adverse sau posibile efecte secundare, încetați să utilizați imediat produsul și consultați medicul. Nu aruncați în gunoaiele menajere. Reciclați la un centru de colectare a deșeurilor electronice.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „VITACIG® – Stress”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Return to top of page
Ai peste 18 ani? Pentru a accesa acest site trebuie sa ai peste 18 ani.