Skip links

VITACIG® – Energy

VITACIG® – Energy

59.99lei

Cel mai cuprinzător dispozitiv de energie inhalabilă de pe planetă • Fără nicotină. Fără aditivi nocivi. Fără zahăr. Fără calorii. • 500 de inhalări • Vegan.  Fără gluten. Extracte naturale, Uleiuri, Arome • Fiecare VitaCig® conține 1001 porții de 2,5 mcg RDI B-12 pentru adulți (41,667% Valoare zilnică).

Formula noastră MaxVG patentată nu conține nicotină, gudron sau diacetil

Mod de utilizare: Inspirați 12 inhalări după cum este necesar, nu mai mult de 60 de inhalări pe zi.

Descrierea produsului: VitaCig® Energizant B12 + Complexul de energie are un gust delicios și conține aromă excelentă de mango copt, cu o tentă de mentă rece, răcoritoare.
Miros – proaspăt, mentolat
Atribute – tonic, energizant, stimulator,

 • Vitamina A – 1 IU
 • Vitamina B2 – 2 mg
 • Vitamina B6 – 2 mg
 • Vitamina B12 – 15 mcg
 • Alte ingrediente – Extract de guarana, Extract de ginseng, Cofeina, Taurina, D-Limonen MaxVG, apă demineralizată
Availability: Stoc epuizat
Availability: Stoc epuizat

Descriere

Cafeina

Cafeina este un alcaloid care se găsește în cafea, ceai, mate, guarana și cacao. Este unul dintre cei mai vechi stimulanți naturali folosiți de om. Cafeina esta folosită de milioane de oameni, zi de zi, pentru obținerea energiei și îmbunătățirea nivelului de concentrare. Cafeina stimulează activitatea sistemului nervos central, crește diureza, stimulează concentrarea. Cafeina acționând ca antagonist al adenozinei are efect antimigrenos și antiasmatic

Guarana

Guarana este o plantă din Amazon, care era utilizată în băuturi de către tribul Guarani care credeau că această plantă are proprietăți miraculoase care poate crește rezistența unui vânător, fără ca acesta să mănânce sau să simtă senzația de foame sau oboseală. Aceștia foloseau băutura și pentru dureri de cap, febră sau spasme musculare dureroase, cât și ca tratament pentru tranzitul intestinal. Există trei alcaloizi puternici care se găsesc în semințele de guarana, guaranina (substanță chimică identică cu cafeina naturală), teofilină și teobromină. Acești alcaloizi tonifiază sistemul nervos central, inima și ajută starea mentală de concentrare și claritate, cu îmbunătățirea funcțiilor memoriei. Semințele de guarana conțin cafeină naturală de 2,5 ori mai puternică decât cea din cafea, ceai sau cacao. Guarana se absoarbe in timp de cateva ore si ofera o stare prelungită de alertă.

Ginseng

În medicina chineză, ginsengul este folosit de mai bine de 5000 de ani pentru proprietățile sale terapeutice. Traducerea din chineză a cuvântului ginseng sună așa: “esența pământului în formă de om”. Ginsengul stimulează memoria, concentrarea, libidoul, este benefic pentru sistemul imunitar, combate depresia, infecțiile, anxietatea, oboseala cronică, este utilizat în tratarea febrei, indigestiei, infertilitățiilor și nu numai. Ginsengul este bogat în conținutul de antioxianți, care combat efectele negative ale radicalilor liberi și stresul oxidativ. Așadar, acesta are efecte anti-aging, prevenind îmbătrânirea prematură atât la nivelul pielii, cât și la nivelul organelor.

 

Vitamina B12 “cianocobalamina” sau “vitamina rosie”

Vitamina B12 este una dintre vitaminele cu cea mai complexă structură chimică având un rol extrem de important pentru ogranism. Vitamina B12 are o mulțime de beneficii asupra organismului în ceea ce privește starea de spirit, starea memoriei, a inimii, pielii, părului, digestiei.
Primele 8 beneficii pentru sănătate ale vitaminei B – 12 sunt:
 • Ajută la menținerea unui nivel crecut de energie
 • Previne pierderile de memorie și scade riscul bolilor neurodegenerative
 • Îmbunătățește starea de spirit și ajută sistemul nervos să acționeze în mod corespunzător
 • Necesar pentru piele și unghii sănătoase
 • Joacă un rol în menținerea sănătății inimii
 • Ajută la digestie
 • Ajută la producerea de globulelor roșii și la prevenirea anemiei

D-Limonen

D-limonen este constituentul major al mai multor uleiuri esențiale din citrice (portocale, lămâi și lămâi verzi). D-limonen este una dintre cele mai comune terpene care se găsește în natură și poate oferi mai multe beneficii sănătății. S-a demonstrat că are propietăți anti-inflamatoare, antioxinadt, anti stres.

Taurină

Taurina este un aminoacid care sprijină dezvoltarea neurologică și ajută la reglarea nivelului de apă și săruri minerale din sânge. Un studiu sugerează că taurina ar avea proprietăți antioxidante.

Faceți cunoștință cu VitaCig® S-Edition

Gama VitaCig® S-Edition a fost creată cu dragoste și atenție. Fiecare VitaCig® are un design elegant, clasic și colorat, cu un vârf de cristal-led de înaltă calitate. Concentrându-se pe produse naturale de înaltă calitate, colecția VitaCig® Classic intenționează să te facă să te bucuri pe deplin de fiecare inhalare. Știai că simțul mirosului și percepția culorii exercită influențe surprinzătoare asupra gândurilor, emoțiilor și dispozițiilor tale? Bucurați-vă de spectrul culorilor și gustați emoțiile noi cu VitaCig® S-Edition.

Cum se folosește VitaCig® de unică folosință

Extrem de ușor de manevrat! Nu este nevoie să amestecați uleiuri, nu este necesar să încărcați, să reumpleți sau să apăsați niciun buton. Scoateți ambalajul și începeți să inhalați. Fără nicotină. Fără griji.

Mod de depozitare:

Vă sfătuim să păstrați vaporizatorul VitaCig de unică folosință în afara razelor solare directe și departe de căldură și umezeală, deoarece poate afecta în mod semnificativ durata de viață și performanța bateriei.
De asemenea, vă recomandăm să utilizați întotdeauna capacul din silicon atunci când nu utilizați vaporizatorul (în partea de inhalare). Acest lucru va preveni evaporarea și epuizarea fluidelor.

INSTRUCȚIUNI:
VitaCig® este ușor de utilizat. Deschideți și bucurați-vă … fără umplere sau încărcare. Vârful LED-ului se aprinde atunci când este activat prin inhalare. Fiecare Stick de vitamine durează aprox. 500 de activări și este reciclabil. VitaCig® este originalul „Vitamin Vape Pen”. Conține zero nicotină, gudron sau fum… doar vapori răcoritori, creați din arome și ingrediente naturale. Majoritatea țigărilor electronice și narghilelelor utilizează nicotină și arome artificiale, în timp ce VitaCig® este proiectat și produs folosind ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate aprobate de echipa noastră de specialiști și standardele CGMP.

AVERTISMENT:
Vaporizatoarele și posibilele lor efecte au fost studiate de multe persoane, însă multe sunt încă necunoscute. Pentru a reduce orice risc asociat utilizării vaporizatorului, am ales să eliminăm nicotina și ingredientele artificiale din produsele noastre. Mai degrabă am ales să lucrăm cu componente constitutive certificate și componente naturale de cea mai înaltă calitate. VitaCig® trebuie utilizat numai de către adulți și în locuri permise. VitaCig® nu este un dispozitiv medical. VitaCig® nu este destinat să vindece sau să trateze orice boală sau afecțiune. VitaCig® nu trebuie utilizat ca vitamină sau supliment alimentar. Evitați utilizarea în timpul sarcinii. Nu lăsați la îndemâna copiilor/animalelor de companie și consultați întotdeauna medicul înainte de a lua în considerare schimbările pe termen lung. Dacă aveți reacții adverse sau posibile efecte secundare, încetați să utilizați imediat produsul și consultați medicul. Nu aruncați în gunoaiele menajere. Reciclați la un centru de colectare a deșeurilor electronice.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „VITACIG® – Energy”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Return to top of page
Ai peste 18 ani? Pentru a accesa acest site trebuie sa ai peste 18 ani.